Sainte Nitouche Menu
sainte_nitouche

volgende

bière

vorige

sainte_nitouche
sainte nitouche 9.5%

SAINTE NITOUCHE

Sainte Nitouche Triple 9,5%

Triple

SAINTE NITOUCHE TRIPLE is een blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 9,5%. Licht gehopt, een bloemige, ronde smaak met een vleugje bitterheid. Serveren op een temperatuur van 12 tot 14°C.

Verkrijgbaar in flessen van 33 cl, pakken van 4 of dozen van 24 flessen en in vaten van 20 l.

SAINTE NITOUCHE

Blondinette 6%

Blonde

SAINTE NITOUCHE blondinette is een blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6 %. Sterker gehopt en met een meer uitgesproken bitterheid. Serveren op een temperatuur van 6°C.

Verkrijgbaar in flessen van 33 cl, pakken van 4 of dozen van 24 flessen en in vaten van 30 l.

SAINTE NITOUCHE

Verger 4,5%

Fruitee

SAINTE NITOUCHE du verger is een fruitbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,5%. Het wordt gedronken op een temperatuur van 6°C.

Verkrijgbaar in flessen van 33 cl, pakken van 4 of dozen van 24 flessen.

SAINTE NITOUCHE

Brunette 8% 33cl

Brune

SAINTE NITOUCHE

Blanche 6%

Blanche

Onze brouwerij,

Het resultaat van een lang menselijk avontuur begon in 2014

brouwerij

Wij brouwen hoofdzakelijk speciale bieren van hoge gisting met hergisting in de fles (blond, bruin, amber, wit of fruitbier).

Ons gamma Sainte Nitouche, waarvoor we een capaciteit van 2000 hl hebben, wordt gebrouwd met bijzondere aandacht voor de kwalitei.

Ook creëren we bieren op maat en volgens de smaak van bepaalde klanten zoals verenigingen of groeperingen. Verder werken eveneens in onderaanneming. Samen vinden we gegarandeerd een antwoord op al uw vragen.

Onze waarden: vriendschap, traditie en de tevredenheid van onze klanten..

photoBrasserie
photoBrasserie
photoBrasserie
photoBrasserie
 

LEVEN IN DE BROUVERIJ

breuvage

ik heb deze godendrank altijd graag gemogen

bière

Ook al heb ik deze godendrankaltijd graag gemogen, toch ben ik eigenlijk vrij toevallig in de brouwerij beland. Na enkele jaren in een brouwerij te hebben gewerkt, had ik de smaak te pakken. Ik wilde er meer over weten, van liefhebber-kenner wilde ik nu e.

Mijn avontuur begon zoals zovele andere. Ik ben gestart in mijn garage, mijn vrienden waren enthousiast en hebben me aangemoedigd. Met hun hulp heb ik enkele jaren later samen met mijn schoonbroer de sprong gewaagd: in mei 2014 zag de Brasserie de la Croix het licht. Dit is dan ook het verhaal dat mijn Sainte Nitouche-bieren u zullen vertellen of dat u kan ontdekken wanneer u bij ons langskomt voor een degustatie.

brasseur

Het winkel

Smaak een Sainte Nitouche

 

De winkel is open op vrijdag van 17 u. tot 20 u. en op zaterdag van 9.30 u. tot 12.00 u.

De brouwerij bezoeken kan enkel op afspraak. Laat u bedwelmen door de biercyclus en eindig met een proeverij

Bedrijven kunnen ons contacteren, we steken een speciale rondleiding in elkaar die het personeel niet gauw zal vergeten.